Hírek - Lezárulhat az Est Media csődeljárása

Az Est Media szerdán arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fellebbezését és megállapította,
a társaság 2017. szeptember 19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ezért a Fővárosi Törvényszék korábbi, a társaság csődegyezséget jóváhagyó és a csődeljárást befejezetté nyilvánító végzését a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta.


  • Az Est Media szerdai közzétettételében arról tájékoztatja a piaci szereplőket, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fellebbezését, és megállapította, hogy az Est Media 2017. szeptember 19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ennek következtében a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi végzését, amely a csődegyezséget jóváhagyta és a csődeljárást befejezetté nyilvánította.
  • A Fővárosi Ítélőtábla határozata elleni további fellebbezésnek nincs helyet. Az Est Media tájékoztatása szerint -a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével- felülvizsgálatnak sincs helye az egyezséget jóváhagyó végzés ellen, így a döntés véglegesnek tekinthető.
  • A csődeljárás a döntés cégközlönyben történő közzétételével fejeződik majd be, és ekkor kerül törlésre a ''cs.a.'' toldat a társaság nevéből. Az Est Media a végzés hivatalos kézhezvételéről és a csődegyezség végrehajtásáról külön tájékoztatásokat fog közzétenni.


Lezárulhat az Est Media csődeljárása(BÉT)