Hírek - Kikerül a csődeljárás alatt az Est Media nevéből

A Budapesti Értéktőzsde által közzétett hétfői határozat alapján kikerül a csődeljárás alatt az Est Media nevéből, miután március 20-án lezárult a társaság csődeljárása.

  • A Budapesti Értéktőzsde által közzétett hétfői határozat alapján a tőzsdei terméklistát 2018 április 17-i hatállyal módosítja, amelynek értelmében az Est Media Vagyonkezelő Nyrt. "csődeljárás alatt" részvényei EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt. néven szerepelnek majd a Budapesti Értéktőzsde terméklistájában.
  • Az Est Media március 14-én arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fellebbezését és megállapította, a társaság 2017. szeptember 19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ezért a Fővárosi Törvényszék korábbi, a társaság csődegyezséget jóváhagyó és a csődeljárást befejezetté nyilvánító végzését a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta.
  • A Fővárosi Törvényszék ezt követően március 20-án közzétette a Cégközlönyben végzését, amely szerint az Est Media csődegyezségét jóváhagyta és a csődeljárást befejezetté nyilvánította.

Kikerül a csődeljárás alatt az Est Media nevéből


(BÉT)