Hírek - Mire használnád a kormány 10 milliós kamatmentes hitelét? Szavazz!

Július 1-jétől 10 millió forintos kamatmentes hitelt vezet be a kormány a 18 és 40 év közötti házas nők számára - derült ki az elmúlt napokban. Mivel szabad felhasználású lesz a hitel és a legtöbb családban akadhat jogosult, szavazáskérdésünk a férfiaknak is szól: mire használnád a 10 milliót?

Három évig, 2022-ig lesz lehetőségük a 18 és 40 év közötti, 2019. július 1-je után gyermeket szülő házas nőknek a legfeljebb 10 millió forint összegű, legfeljebb 20 éves futamidejű szabad felhasználású hitel igénybevételére. Két gyerek szülése után a tartozás harmadát, három gyerek szülése után az egészét elengedheti a kormány. Nem tudni még biztosan, de valószínűsíthető, hogy a bankok nyújtják majd az összeget állami kamattámogatással, és hitelképességi vizsgálaton kell átesni hozzá. Részletesen itt írtunk erről. A felhasználás lehetőségei rendkívül sokszínűek, ezért kíváncsiak vagyunk, Olvasóink mire használnák az összeget.

Szó lesz erről Hitelezés 2019 konferenciánkon, most érdemes regisztrálni a magyar bankszektor egyik legnagyobb éves eseményére!