Sikertörténetek

fox_logo

Repülőtéri és pályaudvari transzferek képezik Európa-szerte a Fox Transfer, nemzetközi személyfuvarozó kínálatát.

Cégünket 2006-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy Európa meghatározó repülőtereiről minőségi transzferszolgáltatásokat végezzünk utasaink számára. Mára Európa egyik legmeghatározóbb személyfuvarozó cégévé léptünk elő.

Kínálatunkban megtalálható az egyéni igényekre szabott privát reptéri transzfer, ill. az olcsóbb megoldást kínáló osztó-gyűjtő repülőtéri transzfer is. Mindkét transzfer típus háztól-házig tartó szállítást biztosít vendégeinknek, kizárólag légkondicionált gépkocsikkal, magasan képzett, angolul beszélő sofőrökkel dolgozunk.

Szolgáltatásaink a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. Gyermekekkel utazók számára ingyenesen biztosítjuk a gyerekülést. Mozgáskorlátozott utasainkra tekintettel, lehetőség van kerekesszék szállítására. Házi kedvencek utaztatása is lehetséges.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=hCpdLn7q41E

Garami Gergely, tulajdonos

Duna Döner

Cégünk a Zeugma Kebap Kft közvetlen kapcsolódik a makói DUNA DÖNER Kebap gyár tevékenységéhez, hiszen az ott készített különböző ízesítésű döner húsokat forgalmazzuk. Kelet-Európa legmodernebb/legszínvonalasabb Kebap gyára.

A gyár 2009 augusztusa óta Makón, a helyi ipari park 1,4 Ha-os területén, közel 3000 nm-en fekszik. A Duna Döner a hűtőházzal is ellátott közel egymilliárdos beruházással megépült modern üzemében európai előírásoknak megfelelő módon végzi a termelést. Jelenleg a gyár kapacitása napi 20 tonna késztermék gyártása.  Az alkalmazottak közül mindössze ketten törökök, a többiek magyarok, makóiak vagy környékbeliek. A cég elsősorban gyártással foglalkozik, export és importtermeléshez egyaránt, folyamatosan működő, válogatott technológiával Budapesten a Zeugma Kebap Kft. logisztikai központ látja el a hazai és a külföldi piacot, és persze a magyarországi Duna Döner étteremláncot is.

A Zeugma Kebap KFT étteremlánc kiépítése 2010-ben indult el először Szegeden, Debrecenben majd 2013 novemberében Kecskeméten is megnyílt az étterem. Továbbá Győrben és Pécsen is jelen vagyunk. Ezek a városok a széleskörű nemzetiségi fiataljaikkal, az osztrák, a német a török és más nemzetiségű hallgatóikkal a helyi ifjúság mellett az éttermek kialakításnál fő hangsúlyt kapnak. A minőséget /megbízhatóságot a halal védjegy garantálja!

Ali Erden, cégvezető

Twist & Chips 2008-ban kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Ez idő alatt Magyarország legfontosabb vásáraiban, rendezvényein számos vásárló ismerte meg a márkát és névadó termékét, a burgonyaszirmot.

2009-ben fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy egy olyan burgonyából készült terméket vezessünk be a hazai piacra, amely mind minőségben, mind pedig megjelenésben többet nyújt a vásárlóknak, mint a más cégek, vállalkozók kínálta hasonló termékek. Kifejlesztettünk egy olyan speciális burgonyavágó gépet, amely egész krumpliból speciális spirálvágással egyszerűen és gyorsan készít burgonyaszirom csíkokat. Végtermékünk, a hozzávetőlegesen 200 Celsius fokos olajban megsütött burgonyaszirom rövid idő alatt a vásárlók egyik kedvencévé vált.

Hozzáláttunk egy franchise rendszer kiépítéséhez. A franchise átvevők bevonása a hálózat működésébe a fejlődés alternatívája. Azonos márkanév alatt futó, közös reklámmal, és egységet sugalló arculattal rendelkező mobil egységek és üzletek növekvő forgalommal, magasabb szinten tudnak működni.

A Twist & Chips hálózat egyedülálló koncepciót, biztos hátteret kínál mindazoknak, akik egy a piacon hagyományos terméket, a burgonyát, egy új elkészítési móddal, új ízekkel és dinamikus üzleti felfogással kívánnak értékesíteni..

A Twist & Chips 2012. januárjától a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Kókai András, tulajdonos