HU Language HU
600 millió forintos támogatást kaptak magyar startupok
augusztus 1, 2019 0

Gyárak termelési adatai alapján hatékonyságot javító mobil alkalmazás, hatvan nap alatt felépíthető rezsimentes otthon, készpénzmentes fizetési megoldás, új generációs munkahelyi kommunikációs alkalmazás, e-sport tréner: ilyen és ehhez hasonló magyar fejlesztések nemzetközi piacra segítésében nyújtott segítséget az OXO Labs – írja a vállalat sajtóközleményben.

A startupok finanszírozásáról is szó lesz a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is!

Hatszázmillió forintnyi uniós forrást két és fél év alatt helyeztek ki kivétel nélkül olyan aktív startup-vállalkozásoknak, amelyek már megvalósították termékeiket. A GINOP-program forrásainak kihelyezését az OXO Labs fél évvel a vállalt határidő előtt teljesítette.

A 600 milliós összeg összesen tíz cég, tizenöt fejlesztése között oszlott el ez az összeg. A programot az OXO Labs 20 százalék önerő mellett hajtotta végre.

A támogatott startupok között van a digitális játékok világában fejlesztő cég, ipar 4.0 gyártás hatékonyságjavító alkalmazás, a mobil munkakörnyezet fejlesztésére megoldást adó vállalkozás, készpénzmentes fizetésben élen járó fintech-megoldás, de olyan innovatív épület fejlesztő csapat is, amely hatvan nap alatt felépíthető és rezsimentes lakhatást kínál a vásárlóinak.

A startupok finanszírozásáról is szó lesz a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is!