HU Language HU
Segítségért kiált a Föld! Nem akármilyen zenei klipet készített a felkapott magyar banda
augusztus 16, 2019 0

Nem szoktunk zenei klipekkel foglalkozni, azonban a hazai, elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Follow The Flow formáció komoly üzenetekkel bíró videót készített a már meglévő dalához, ezzel pedig egy új tartalommal töltötték fel.

Csütörtökön került fel a Youtube-ra a 2016-ban alapított csapat legújabb klipje. Közösségi oldalukon így hívták fel a figyelmet rá:

Reméljük, hogy az új videó egy gondolatébresztő és cselekvésre biztató alkotás lett. Az üzenet egyértelmű: VÁLTOZTATNUNK KELL.

A májusban bemutatott első nagylemezükön már szerepelt a „Csak nélküled élem túl” című dal, azonban a videót csak most mutatták be és a klip képi világa, valamint a videó alatt felugró informatív rövid üzenetek új értelmezést és tartalmat adtak a dalnak.

Ezek szerint a dal a klímaváltozás súlyos következményeire mutat rá és a Föld nevében figyelmezteti az emberiséget.

„Az emberiség pazarló életmódja és a természet kizsákmányolása vezetett az üvegházhatáshoz, ami miatt a Földünk lényegében felforr. A legdurvább becslések szerint 1,5 évünk maradt, hogy változtassunk” – olvasható az üzenet a klip legelején.

Ezt a dalt a Föld írta nekünk – ad ezzel új értelmezést a dalnak a csapat.

Segítségért kiált a Föld! Nem akármilyen zenei klipet készített a felkapott magyar banda

A Follow The Flow zenekar tagjai a legjobb magyar előadónak járó díjjal az MTV Europe zenei tévécsatorna díjkiosztó ünnepségén az észak-spanyolországi Bilbaóban 2018. november 4-én. Kép és címlapkép forrása: MTI/EPA-EFE/Miguel Tona