HU Language HU
június 11, 2019 0

Aki már nem találja elég izgalmasnak a hagyományos szállodákat, annak sem kell bánkódnia, várhatóan ősztől fogad látogatókat az első gitár formájú hotel Dél-Floridában. Az 1,5 milliárd dollárból, vagyis 420 milliárd forintból Hollywoodban épülő Hard Rock Hotelben már július 24-től lehet szobákat foglalni, némelyikben külön medence is kialakításra került – írja a CNN Travel.

Egy 2,2 milliárd doláros projekt keretében egyszerre két Hard Rock Hotel is épül Floridában (Tampában és Hollywoodban) melyek közül az utóbbi már október 24-től fogadja a vendégeit. A hotel különlegessége, hogy az épületnek gitár formája van, a több mint 120 méter magas szállodát mintegy 420 milliárd forintnak megfelelő összegből fejlesztik. A szobák 48 négyzetmétertől kezdődnek, de lesznek 42-74 négyzetméter közötti vízre épült villák, illetve az Oasis-torony szobáiban saját medencével is találkozhatnak a szállóvendégek.

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Forrás: CNN Travel

A szálloda hatalmas előadótermében mintegy 100 koncertet terveznek évente, ezentúl azonban bokszmeccsekre, színházi előadásokra, vagy akár díjátadó ünnepségekre is alkalmas lehet a több mint 125 millió dollárból épülő terem. Természetesen a napozóterasz és medence, egy mesterséges tó és a rooftop bár sem hiányozhat a szállodából, számos üzlettel, mintegy 3000 nyerőgéppel és 228 játékasztallal, illetve éttermekkel kiegészítve.

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Forrás: CNN Travel

Itthon is folyamatban van az első Hard Rock Hotel fejlesztése, a LifeStyle hotel kategóriába tartozó új szálloda a VI. kerületben, a Nagymező utcában épül és várhatóan már 2019 végére megnyitja a kapuit. A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz, egy Lobby Bár, egy kisebb konferenciaközpont, illetve egy tetőtéri multifunkcionális rendezvény helyszín is kialakításra kerül az ingatlanban. A hotelt fejlesztő cég, a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója, Erdei Bálint, a tavalyi Property Investment Forumon elmondta, hogy nemcsak a repülőtér forgalma, de a vendégéjszakák száma is folyamatosan növekszik, 2019-ben már a 11 milliót is elérheti Budapesten, ami szintén mutatja, hogy rendkívüli potenciál van a városban.

2018.11.29 08:00 Ők tényleg tudják, hogyan kell hotelből pénzt csinálni
2018.11.20 13:10 Brutális tömegek érkezhetnek Budapestre a következő években

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?