HU Language HU
Áll a bál az autópályákon
június 19, 2019 0

Karambol miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Kápolnásnyék térségében – írta az Útinform. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy három személygépkocsi és egy busz ütközött össze. A sérült autók elfoglalják a belső sávot és a leállósávot, ezért ott csak félpályán halad a forgalom. Több kilométeres a torlódás, az áthaladási idő 15-20 perc.

Eközben egy hétfői balesetben megsérült autóbusz műszaki mentése miatt lezárták az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalát Kál közelében, a 108-as kilométernél. A forgalmat a füzesabonyi csomópontnál leterelik a 3-as, illetve a 31-es útra, ahonnan a káli felhajtónál lehet visszatérni az autópályára.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M1-es autópálya felé, – a 4-es főút és az M5-ös autópálya közötti forgalomterelésben még tart a műszaki mentés. Csak egy sáv járható, így az M5-ös felé több km-es a kocsisor, 25-30 perces menetidő többlettel számoljanak.

Az Útinform arról is hírt adott, hogy az M30-as autópályán, az M3-as autópálya felé a 4-es km-nél korábban egy kamion az árokba hajtott. A helyszínelés idejére a külső és leálló sávot lezárták. (MTI/Portfolio)