HU Language HU
Szép csendben elindult a McDonald’s házhoz szállítása Budapesten
július 9, 2019 0

Elindult a McDonald’s házhozszállítási szolgáltatása Budapesten, miután a Netpincér VIII. kerületi opciói között a hamburgerek szekciójában már megtalálható a gyorsétteremlánc kínálata. A G7 szerint a házhoz szállítás egyelőre csupán a belváros Kiskörúton belüli részeire terjed ki, azonban a portál szerint a szolgáltatási területet viszonylag gyorsan bővítheti majd a McDonald’s.

Már a McDonald’s is kínál házhozszállítási szolgáltatást Budapesten, a G7 szerint a gyorsétteremlánc a lépést egyelőre hivatalosan nem jelentette be, azonban a Netpincér VIII. kerületi opciói között a hamburgerek szekciójában már megtalálható a McDonald’s kínálata.

A G7 információi szerint a McDonald’s hosszas előkészítés után vág bele a házhoz szállításba, és egyelőre csak a VIII. kerületből szállít ki. A házhoz szállítás egyelőre csupán a belváros Kiskörúton belüli részeire terjed ki, azonban a portál szerint a szolgáltatási területet viszonylag gyorsan bővíteni fogják.

A McDonald’s magyarországi hálózata jelenleg 89 étteremből áll, amelyek több mint felét helyi vállalkozások franchise-átvevőként üzemeltetik. Budapesten 49 étterem van, a G7 információi szerint azonban a Netpincérrel kezdett közös munka során a teljes országot le fogják fedni a házhoz szállítással.

Címlapkép forrása: Joe Raedle/Getty Images