HU Language HU
Bitcoin kereskedés a Portfolio Tradernél – Online előadás
július 9, 2019 0

Újra divatba jött a kriptovalutákkal való kereskedés, megint nagy szárnyalások és hirtelen korrekciók jellemzik a piacát. Ennek megfelelően megint sokan kacérkodnak a Bitcoinnal és társaival való kereskedéssel, bár talán egy kicsit óvatosabban a 2018-as nagy zuhanás után.

Online előadásunkon megnézzük, hogy a tavaly év végi, illetve idén év eleji Portfolio Traderszobás hosszabb távú vételi ötletünk óta hogyan változott a Bitcoin árfolyama, illetve mit várnánk tőle, valamint egyre nagyobb népszerűségnek örvendő társaitól az előttünk álló időszakban. Nyilván fontos szempont az is, hogy egyáltalán milyen termékekkel, illetve milyen kereskedési platformon lehet jelenleg a legkönnyebben meglovagolni a Bitcoin olykor még mindig heves árfolyamkilengéseit.

Jelentkezés az online előadásra
Időpont: 2019. július 09. 17:30
Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Az előadáson bemutatásra kerül azAlfaTrader rendszerében elérhető Bitcoin, Ethereum, Litecoin és Ripple CFD, mely lehetővé teszi, hogy akár kisebb tőkével, például a Bitcoin század részével üzleteljen a kereskedő.