HU Language HU
Elképesztő fotók Budapest legújabb négycsillagos szállodájáról
július 9, 2019 0

Korábban már beszámoltunk róla, hogy megnyitotta első szállodáját a Hilton Garden Inn Budapesten, a Magyar Állami Operháztól alig 100 méterre. A 214 szobás új szálloda a Hilton harmadik egységeként csatlakozik a lánchoz tartozó már meglévő két hotelhez. A szálloda bejárásán voltunk, íme a legújabb fotók az elkészült szállodáról, a szobákról és a panorámás tetőteraszról.

A négycsillagos Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a jól ismert Hilton Budapest és a Hilton Budapest City szállodákhoz. Az új szálloda az Andrássy út közelében, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre a VI. kerületi Lázár utca 11-13. szám alatt épült fel. A 100 éves Hilton brand 130 országban van jelen, ahol mintegy 3 milliárd látogatót fogadott az 1919-es megalakulása óta.

Portfolio Ingatlan Adatbázis
CSENGERY PALACE

CSENGERY PALACE

1077 Budapest, Csengery utca
77 db lakás
39 – 122 m2 alapterület
Átadás:
2020 Év vége
52.25 – 210 M Ft
Ajánlatot kérek

A hotelben 24 órás fitneszterem, tetőterasz, étterem és bolt is várja a vendégeket, illetve az üzleti turizmus igényeire készülve három tárgyalótermet is kialakítottak, ezek közül a legnagyobb 65 négyzetméteres. A lobbiban élő mohafalakat helyeztek el, az egész nap nyitvatartó kisbolt is itt kapott helyet, ahol a szokásos minibárban található termékeken kívül kisebb ajándékokat és magyar márkás italokat, ételeket lehet vásárolni. Két kerthelyiséget is kialakítottak, amelyek az éttermi részekből érhetőek el. A szálloda látványkonyhával működik és külön kéréseket is fogadnak a vendégektől.

A 214 szoba nyolc emeleten kapott helyet, ezek legtöbbje 28-35 négyzetméteres, illetve a legfelső szinten négy 47 négyzetméteres lakosztályt alakítottak ki, amelyekből az Operára és a Bazilikára is kilátás nyílik. Érdekesség a szobák felszereltségében, hogy kisebb hűtők vannak ugyan, minibár viszont nincs, helyette a lenti kisbolt kínálatából válogathatnak a vendégek. Mosodai szolgáltatást külön kérhetnek az itt megszállók, de kedvezőbb áron akár saját maguk is használhatják a 24 órán át nyitva tartó mosodát. A szobák kártyával, vagy telefonos alkalmazáson keresztül nyithatók ki, de a vallásos izraeli vendégek számára az első emeleten kulcsos megoldást is kialakítottak, hogy szombatonként ne legyen gond az elektromos eszközök használata nélküli vendéglátás. Átlagosan 100-110 euró között mozognak a szobaárak éjszakánként, de ettől eltérő árak is lehetnek foglaltságtól és szezontól függően. Az elhangzottak alapján jelenleg 70 százalékos foglaltság mellett üzemel az új négycsillagos Hilton hotel.

2019.06.20 17:02 Megnyitott a Hilton legújabb szállodája
2019.07.03 13:25 Eddig nem látott fotók a legújabb budapesti Hiltonról

Hilton Garden Inn Budapest

Hilton Garden Inn Budapest (galéria, 13 kép)