HU Language HU
Elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében
július 19, 2019 0

Az Enefi bejelentette, hogy a Marosvásárhelyi Törvényszék pénteken tárgyaláson kívül, az ítélethozatalt elhalasztotta két héttel, 2019. augusztus 2-ára az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti per újratárgyalásban.

  • Az Enefi július 16-án arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy jelenlegi információi szerint 2019. július 19-i tőzsdenapon olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, ezért kérelmezte értékpapírjai kereskedésének felfüggesztését.
  • Az Enefi ezt követően ma bejelentette, hogy a Marosvásárhelyi Törvényszék július 19-én, tárgyaláson kívül, az ítélethozatalt elhalasztotta két héttel, augusztus 2-ára, az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti kártérítési per újratárgyalásban, arra hivatkozással, hogy a bírói tanács vezetője szabadságát tölti.
  • A fentiekre tekintettel az Enefi ismét kérelmezni fogja a Budapesti Értéktőzsdétől, hogy a társaság értékpapírjainak tőzsdei kereskedését 2019. augusztus 2-án piacnyitástól piaczárásig függessze fel.
  • Az Enefi 0,3 százalékkal került feljebb csütörtökön, míg a társaság részvényárfolyama idén közel 200 százalékot emelkedett.

Elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében

(BÉT)